top of page
Пошук
  • Фото автораПрАТ "Спецбудмеханізація"

У Кам'янець-Подільському районі виконують роботи з поточного ремонту доріг

Розпочаті роботи з поточного середнього ремонту в Кам'янець-Подільському районі, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДП "Служба місцевих автодоріг".


Завдяки перемозі на підряд у тендері, організацією, що буде виконувати роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Кам'янець-Подільський - Устя - Велика Слобідка, є ПП ВКФ "Будмонтажсервіс".


Дорожники спрочатку ліквідовували ями та вибоїни існуючого асфальтобетонного покриття, щоб далі підготувати дорожнє покриття до влаштування вирівнюючого шару з використанням дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, товщиною 3 см. А також для забезпечення водовідведення, дорожники влаштували водовідвідні канави.


А вже після цього, буде покладений верхній шар дорожнього покриття, з використанням дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, товщиною 5 см.



10 переглядів0 коментарів

ПрАТ "СПЕЦБУДМЕХАНІЗАЦІЯ". 32300, Хмельницька область, м. Кам'янець-Подільський, вул. Нігинське шосе, 2а.  +380680754114, sbm-kp@outlook.com

bottom of page